7گام طلایی بای بهتر یاد گرفتن کودکانتان

فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

1- روش ما در پذیرش و واکنش نسبت به مشکل کودک، بی نهایت در اعتماد به نفس او و رفتار اعضاء خانواده با او موثر خواهد بود.

2- بی پرده و واضح با او صحبت کنید . بسیار مهم است که با حرف هایتان این فکر را که او « کودن»« احمق»و «ناتوان» است از بین ببرید. به او کمک کنید تا نقاط قوت و ضعف خود را در یابد.
3- از یک روش مشخص استفاده کنید. این مشکل هر چه باشد شما باید بکوشید نقشه ای طراحی کنید که بتوانید از عهده آن برآیید . برای مثال اگر کودک نمی تواند به یاد بیاورد که تکلیف شب چیست و چه باید بکند ، به او بیاموزید دفترچه یادداشت داشته باشد و هرچه معلمش می گوید در آن بنویسد . اگر مشکل کودک در انجام کارهای پشت سر هم و به یاد آوردن وقایع چند دقیقه تا چند ساعت پیش است در یک زمان به او بیش از یک دستور ندهید.
4- روی نقاط قوت کودک تاکید کنید . به دنبال راه هایی بگردید که کودک در ان راه ها بتواند موفق شود و احساس خوبی در مورد خودش پیدا کند . او را به خاطر هر کار خوبی که انجام مید دهد تحسین کنید. ممکن است کودک نتواند محاسبات ریاضی را خوب انجام دهد ولی امکان دارد هنرمند خوبی باشد یا خواهر بزرگتر مهربانی باشد و. ....
5-به کودکان کمک کنید تا مهارت های اجتماعی و برخوردهای درست را بیاموزد . از آنجا که بسیاری از کودکانی که دچار ناتوانی در یادگیری هستند در ارتباط برقرار کردن با مردم و برخوردهای اجتماعی مشکل دارند بنابراین کودک را به برقراری ارتباط دوستانه تشویق کنید. دوستان کودکتان را به منزل دعوت کنید که با هم بازی کنند یا اجازه بدهید او به منزل دوستانش برود.
6-مهارت های اجتماعی را به کودک بیاموزید و به او الگو ارائه دهید . کودکانی که ناتوانی در یادگیری دارند اغلب رفتارهای نسنجیده ای دارند، خارج از نوبت حرف می زنند و یا نامناسب رفتار می کنند. به صورت نمایش رفتارهای درست  اجتماعی و آداب و رسوم صیح را با او تمرین کنید و به او نشاندهید که چگونه باید با مردم رفتار کند.
7-منتظر معجزه نباشید . ناتوانی در یادگیری درمان نمی شود. فقط می توانید روش هایی را به کار گیرید که نقاط ضعف کودک تا تا حدودی جبران شود . خودتان را درگیر باورها و عقیده های نادرس

ت دیگران مبنی بر استفاده ار رژیم های غذایی خاص ، ویتامین ها، تمرین های سخت و .....نکنید . به یاد داشته باشید که تجربه نشان داده است بسیاری از کودکان  دچار ناتوانی های یادگیری در دوران دبستان سختی های بسیاری کشیده اند ولی با رشد و افزایش تجربه و مهارت ، آموخته اند که از نیروا و نقاط قوت شان به درستی استفاد کنند . این کار احتیاج به وقت و تلاش بی وفقه دارد.

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:

تاريخ : یک شنبه 31 فروردين 1393برچسب:, | 20:11 | نویسنده : ريحانه جون |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.